dijous, 4 de juliol del 2013

SEGONA SETMANA

Després d'una primera setmana molt intensa, hem començar el casal amb molts jocs nous, activitats divertides i sorpreses. Dilluns ens presentarem tots i totes, i aprenguérem a fer una gimcana, cada grup va preparar pistes i les va amagar perquè els altres nens les busquessin.

El dimarts vam anar d'excursió al Turó de Sant Joan, per arribar vam haver de caminar una estoneta muntanya amunt fins la font de Garrabà, amb la calor que feia i la pujada ens vam cansar molt però l'esforç va valer la pena, perquè una vegada a dalt vam fer cabanyes i jocs. La tornada va ser un xic accidentada però en general ens ho vam passar molt bé dissenyant construccions, inventant històries i explicant anècdotes.

Dimecres vam anar amb el Tren Pinxo de Banyoles fins al club natació on ens poguérem refrescar. Els més grans i atrevits van aprofitar per fer uns capbussons des del trampolí i refrescar-se a l'estany a la vegada que milloraven la tècnica de natació i s'ho passaven d'allò més bé. Els petits jugaven a les zones menys profundes, tirant-se i submergint-se per tocar les pedretes.

Avui al matí hem fet un taller de puzle, on els nens amb les fotografies que havien portat han creat uns trencaclosques molt divertits. Desprès d'esmorzar em continuant fent jocs.

Per demà tenim moltes més activitats preparades, jocs nous i sorpreses. I és que aquesta setmana el nostre centre d'interès ha estat l'invent del JOC.

Aprofitem per recordar-vos que dimarts de la setmana que bé (dia 9) farem el taller de samarretes, aquest any el color que ens ha tocat és el LILA. Seria bo que tots aquells nens i nenes que veniu la setmana que bé ens féssiu arribar la samarreta tan aviat com sigui possible. També us comuniquem que el divendres dia 12 es farà la trobada de casals al Parc de la Draga de Banyoles, on farem activitats amb els diferents nens dels casals de la comarca i dinarem plegats. Aquell dia ens trobarem a les 9h del matí a davant les escales del pavelló de la Draga i els recollireu a les 17h de la tarda al mateix lloc. Serà necessari portar esmorzar, dinar, aigua, gorra, crema del sol i la camiseta que haurem fet al casal.

Els monitors i monitores del casal.

Us deixem amb una fotografia que resumeix la setmana passada. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada